Search found 52 matches

by frankifol
Wed Sep 26, 2007 22:03
Forum: Sabayon Linux Discussioni Generali
Topic: Audio, Azureus, RoseGarden e Thunderbird! AIUTO! [RISOLTO]
Replies: 12
Views: 1517

Re: Audio, Azureus, RoseGarden e Thunderbird! AIUTO!

mi accodo per il problema dell'audio e di azureus. Anche io ci sto combattendo.
by frankifol
Wed Sep 26, 2007 17:22
Forum: Sabayon Linux Discussioni Generali
Topic: Mancanza icona partizioni in konqueror [Risolto]
Replies: 6
Views: 773

Re: Mancanza icona partizioni in konqueror

lo sto reinstallando ex novo nel portatile, previo partizionamento manuale con gparted. Vediamo un po' che succede
by frankifol
Tue Sep 25, 2007 22:00
Forum: Sabayon Linux Discussioni Generali
Topic: Mancanza icona partizioni in konqueror [Risolto]
Replies: 6
Views: 773

Re: Mancanza icona partizioni in konqueror

pps: mi sono accorto che lanciando gparted la partizione che non mi vede è definita sconosciuta.....boh
by frankifol
Tue Sep 25, 2007 20:24
Forum: Sabayon Linux Discussioni Generali
Topic: Mancanza icona partizioni in konqueror [Risolto]
Replies: 6
Views: 773

Re: Mancanza icona partizioni in konqueror

Quando apro konqueror in "system:/media" ho solo l'icona della partizione /boot. Root non è visibile ma è accessibile inserendo "/" nella barra degli indirizzi di konqueror. Dell'icona, nessuna traccia. Lo stesso avviene con sysinfo. Ho avuto questo stesso problema in tutte le macchine su cui ho ...
by frankifol
Tue Sep 25, 2007 20:22
Forum: Sabayon Linux Discussioni Generali
Topic: Mancanza icona partizioni in konqueror [Risolto]
Replies: 6
Views: 773

Mancanza icona partizioni in konqueror [Risolto]

Quando apro konqueror in "system:/media" ho solo l'icona della partizione /boot. Root non è visibile ma è accessibile tramite /. Lo stesso avviene con sysinfo. Ho avuto questo stesso problema in tutte le macchine su cui ho installato sabayon (una paio di fissi ed un portatile) per le ultime 3 o 4 ...
by frankifol
Tue Sep 25, 2007 7:17
Forum: Hardware
Topic: Alsa problem
Replies: 13
Views: 2041

Re: Alsa problem

the process seems to work properly; when it finishes the sound works correctly. The usb 2.0 video I sais in my previous post corresponds to the microphone. When I reboot, I have it setted by default instead of the audio card.
by frankifol
Mon Sep 24, 2007 23:22
Forum: Hardware
Topic: Alsa problem
Replies: 13
Views: 2041

Alsa problem

I don't know how to make alsa work. I have done all the procedure of alsaconf-alsamixer-alsactlstore but it doesn't work. Every time I boot the system I have I message saying that the system wyll use null device. If I click on the mixer icon on tray, like current mixer I have usb 2.0 video instead o...
by frankifol
Mon Sep 24, 2007 22:00
Forum: Hardware
Topic: hard disk icon absence in konqueror
Replies: 0
Views: 561

hard disk icon absence in konqueror

I've tried a lot of release of sabayon and always have this problem. When I enter konqueror at this address "system:/media" I have only one device (/boot) and all other partitions are missing. The same with sysinfo. This problem occurred on different pc. Actually, I have it on yhe laptop. This is th...
by frankifol
Wed Jan 17, 2007 23:17
Forum: Sabayon Linux Discussioni Generali
Topic: icone storage media
Replies: 3
Views: 725

mini edition dmesg: S-e820: 000000000009f800 - 00000000000a0000 (reserved) [ 0.000000] BIOS-e820: 00000000000f0000 - 0000000000100000 (reserved) [ 0.000000] BIOS-e820: 0000000000100000 - 000000007fff0000 (usable) [ 0.000000] BIOS-e820: 000000007fff0000 - 000000007fff3000 (ACPI NVS) [ 0.000000] BIOS-...
by frankifol
Wed Jan 17, 2007 23:11
Forum: Sabayon Linux Discussioni Generali
Topic: lingua italiana
Replies: 6
Views: 1068

l'autore del thread non so, io proprio la mini