Search found 54 matches

by Espreon
Wed Aug 31, 2011 7:37
Forum: Networking and Wireless
Topic: Unable to connect to wireless network with Atheros [Solved]
Replies: 8
Views: 1654

Re: Unable to connect to wireless network with Atheros 9285

micia wrote: It is also possible that the bug (if it is a bug) has been fixed in the latest versions, you could consider updating the system before removing NetworkManager altogether.
Yup, it appears that this was the problem.

Thanks again.
by Espreon
Fri Aug 26, 2011 19:49
Forum: Networking and Wireless
Topic: Unable to connect to wireless network with Atheros [Solved]
Replies: 8
Views: 1654

Re: Unable to connect to wireless network with Atheros 9285

That works. I guess I can install Sabayon on my system, use that to connect, remove NetworkManager, and install/use wicd.

Thank you for giving me hope.
by Espreon
Fri Aug 26, 2011 19:38
Forum: Networking and Wireless
Topic: Unable to connect to wireless network with Atheros [Solved]
Replies: 8
Views: 1654

Re: Unable to connect to wireless network with Atheros 9285

My network is neither encrypted nor password-protected.
by Espreon
Fri Aug 26, 2011 19:22
Forum: Networking and Wireless
Topic: Unable to connect to wireless network with Atheros [Solved]
Replies: 8
Views: 1654

Re: Unable to connect to wireless network with Atheros 9285

By "other devices", I meant my Wii and my desktop (with a USB adaptor). "rfkill" wasn't available on the LiveDVD. dmesg: ffffffffffffff disabled] [ 0.347507] pnp 00:0b: [mem 0xc0000000-0xcfffffff] [ 0.347617] system 00:0b: [mem 0xc0000000-0xcfffffff] has been reserved [ 0.347620] system 00:0b: Plug ...
by Espreon
Fri Aug 26, 2011 6:47
Forum: Networking and Wireless
Topic: Unable to connect to wireless network with Atheros [Solved]
Replies: 8
Views: 1654

Unable to connect to wireless network with Atheros [Solved]

I cannot connect to my wireless network with my Atheros 9285. I am using Sabayon 6 KDE amd64 on a Dell Inspiron M5030. NetworkManager shows accessible wireless networks (as does iwconfig), but when I try to connect; nothing happens... error messages don't even appear. Of course, trying to connect us...
by Espreon
Fri Jul 18, 2008 5:26
Forum: Networking and Wireless
Topic: ndiswrapper isn't working [Solved]
Replies: 19
Views: 2296

Re: ndiswrapper isn't working (Solved)

Yeahz... I finally fixed it myself after searching Google a bit... I would like to thank all who spent their time trying to help me...
by Espreon
Wed Jul 16, 2008 22:39
Forum: Networking and Wireless
Topic: ndiswrapper isn't working [Solved]
Replies: 19
Views: 2296

Re: ndiswrapper isn't working

uname -a: Linux localhost 2.6.25-sabayon-r1 #1 SMP Mon Jun 30 17:57:19 UTC 2008 i686 Intel(R) Core(TM)2 CPU T5200 @ 1.60GHz GenuineIntel GNU/Linux lspci: 00:00.0 Host bridge: Intel Corporation Mobile 945GM/PM/GMS, 943/940GML and 945GT Express Memory Controller Hub (rev 03) 00:01.0 PCI bridge: Intel ...
by Espreon
Wed Jul 16, 2008 4:47
Forum: Networking and Wireless
Topic: ndiswrapper isn't working [Solved]
Replies: 19
Views: 2296

Re: ndiswrapper isn't working

Here is the output of "ndiswrapper -l" bcmwl5 : driver installed device (14E4:4328) present (alternate driver: ssb) BTW I made a silly mistake... I meant that b43 wouldn't work before I blacklisted it... In addition, according to the Gentoo wiki b43 is "untested" with my card... so it is possible th...
by Espreon
Wed Jul 16, 2008 4:35
Forum: Networking and Wireless
Topic: ndiswrapper isn't working [Solved]
Replies: 19
Views: 2296

Re: ndiswrapper isn't working

chickpea wrote:so did you try a

ndiswrapper -l

why not just use b43? Why using ndiswrapper?
I've heard dreadful things about b43... besides, before I blacklisted it bcmwl5 wouldn't work...

And yes I did try an "ndiswrapper -l", it says that bcmwl5 is installed and that it detects my card...
by Espreon
Wed Jul 16, 2008 3:59
Forum: Networking and Wireless
Topic: ndiswrapper isn't working [Solved]
Replies: 19
Views: 2296

Re: ndiswrapper isn't working

Yeah... I got b43 to finally stop loading and according to dmesg, ndiswrapper loads... However... "sudo modprobe ndiswrapper" still doesn't do anything... Here is dmesg: rating delay using timer specific routine.. 3195.03 BogoMIPS (lpj=1597518) [ 0.060012] Security Framework initialized [ 0.060016] ...