Search found 5 matches

by mc_crafty
Sun Jun 01, 2014 5:04
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: Adding new drive without formatting
Replies: 6
Views: 854

Re: Adding new drive without formatting

Finally got around to getting this done. Work has been crazy lately so this took longer than I would have liked. Thanks to my 6GB/s HDDs (non SSD) for only taking about 4-6 hours to copy a full 3TB, I'm able to post my results during the same day of the data transfer. Everything worked just as expec...
by mc_crafty
Fri Apr 18, 2014 7:29
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: Adding new drive without formatting
Replies: 6
Views: 854

Re: Adding new drive without formatting

Thanks a lot for your reply. I didn't even think about using lvm on the new drive and using that as the data bridge. Clearly I have a lot more reading to do on lvm! Hopefully this copy won't take a million days... haha.
by mc_crafty
Thu Apr 17, 2014 9:30
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: Adding new drive without formatting
Replies: 6
Views: 854

Adding new drive without formatting

To start, I'm running a Sabayon system that was first installed a couple years ago. This means I don't have any LVM set-up yet. I have been using a 3TB for a media drive, but that happens to fill quickly. I have a second 3TB drive that I've added to my rig. I want to use both drives under one mount ...
by mc_crafty
Sat Jul 20, 2013 2:07
Forum: Software in General
Topic: Problem With Clementine and Google drive
Replies: 3
Views: 605

Re: Problem With Clementine and Google drive

I had this problem a while ago. Seems that the compile flags in Sabayon for it are not enabled. My first thought was to use the gentoo ebuild for it, but that had a lot of dependency issues. The best way to use Clementine for Sabayon is to compile yourself. Lucky for us, clementine uses cmake and th...
by mc_crafty
Tue Jul 16, 2013 6:43
Forum: Software in General
Topic: Skype fails to login [Solved]
Replies: 7
Views: 1257

Re: Skype fails to login

I had this issue as well. After downgrading my skype version all the back to 2.2 I found that the root cause was Pulse Audio. More specifically, pulse audio 4. Doing some google-fu I was able to find that adding load-module module-equalizer-sink to the end of my default.pa file would allow skype to...