Search found 115 matches

by notzippy
Thu Jun 23, 2016 4:29
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: qtquick1~5.6.0 fails equo deptest [Solved]
Replies: 6
Views: 2029

Re: qtquick1~5.6.0 fails equo deptest

Does that relate to the command `equo query orphans` ? equo query orphans ╠ @@ Orphans Search ╠ @@ Analyzed directories: /bin /emul /etc /lib /lib32 /lib64 /opt /sbin /usr /var ╠ @@ Masked directories: /etc/entropy /etc/env.d /etc/gconf /etc/portage /etc/runlevels /etc/skel /etc/ssh /etc/ssl /lib/mo...
by notzippy
Wed Jun 22, 2016 22:23
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: qtquick1~5.6.0 fails equo deptest [Solved]
Replies: 6
Views: 2029

Re: qtquick1~5.6.0 fails equo deptest

I did upgrade - but "old" version seemed to be left on. Does not appear in rigo, just in equo equo query installed qtquick ╠ @@ Searching... ╠ @@ Package: dev-qt/qtquick1-5.6.0 branch: 5, [__system__] ╠ Installed: version: 5.6.0 ~ tag: NoTag ~ revision: 0 ╠ Slot: 5 ╠ Homepage: https://www.qt.io/ ╠ D...
by notzippy
Wed Jun 22, 2016 19:59
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: qtquick1~5.6.0 fails equo deptest [Solved]
Replies: 6
Views: 2029

qtquick1~5.6.0 fails equo deptest [Solved]

On "Sabayon Official " repository equo deptest ╠ @@ Running dependency test... ╠ @@ These are the dependencies not found: ╠ # ~dev-qt/qtnetwork-5.6.0 ╠ # Needed by: ╠ # dev-qt/qtquick1-5.6.0 ╠ # ~dev-qt/qtgui-5.6.0[-gles2] ╠ # Needed by: ╠ # dev-qt/qtquick1-5.6.0 ╠ # ~dev-qt/qtsql-5.6.0 ╠ # Needed b...
by notzippy
Thu Oct 29, 2015 22:47
Forum: Software in General
Topic: mySql workbench
Replies: 0
Views: 670

mySql workbench

When I try to connect to a database using the mysql workbench, I get a Can't get 'MysqlSqlFacade' module

Anyone else seeing this ?
by notzippy
Tue Oct 27, 2015 18:06
Forum: 3D Desktops and Window Managers
Topic: ksmserver issues with Plasma 5.4.1
Replies: 29
Views: 6284

Re: ksmserver issues with Plasma 5.4.1

I thin the CPU widget issue has more to do with the KDE than sabayon see issues here
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=348385
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=345696
by notzippy
Mon Oct 26, 2015 4:29
Forum: 3D Desktops and Window Managers
Topic: ksmserver issues with Plasma 5.4.1
Replies: 29
Views: 6284

Re: ksmserver issues with Plasma 5.4.1

So far has been without issues since update to 1.17.2
by notzippy
Fri Oct 23, 2015 23:32
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: Modules not loading from xen [Solved]
Replies: 3
Views: 1577

Re: Modules not loading from xen

Ok, so the errors are ok for the time being.. Marking as solved..

thanks
Nz
by notzippy
Fri Oct 23, 2015 23:30
Forum: 3D Desktops and Window Managers
Topic: ksmserver issues with Plasma 5.4.1
Replies: 29
Views: 6284

Re: ksmserver issues with Plasma 5.4.1

Ok. switched to daily and upgrading...

Nz
by notzippy
Fri Oct 23, 2015 23:05
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: Modules not loading from xen [Solved]
Replies: 3
Views: 1577

Modules not loading from xen [Solved]

Hi I am seeing a bunch of failed to find module errors in my boot log for xen, Oct 23 13:55:35 sabayon systemd[1]: Failed to insert module 'kdbus': Function not implemented Oct 23 13:55:35 sabayon systemd-modules-load[1771]: Module 'xen_evtchn' is builtin Oct 23 13:55:35 sabayon systemd-modules-load...