Search found 116 matches

by rbrick49
Mon Apr 01, 2019 17:37
Forum: Hardware
Topic: firefox on youtube video flicker [Solved]
Replies: 1
Views: 138

Re: firefox on youtube video flicker

it appears to be fixed I altered display resolution to 2560x1440 and it seems ok I also installed opera so am not sure what fixed the problem ``` ystem: Host: ron-pc Kernel: 4.20.0-sabayon x86_64 bits: 64 Desktop: Xfce 4.13.2 Distro: Sabayon Linux amd64 19.01 Machine: Device: desktop Mobo: ASRock mo...
by rbrick49
Mon Apr 01, 2019 17:05
Forum: Hardware
Topic: firefox on youtube video flicker [Solved]
Replies: 1
Views: 138

firefox on youtube video flicker [Solved]

I have just installed the latest sabayon xfce when I try to play a video on firefox it flickers really bad and wont search it is just locked up any ideas
by rbrick49
Fri Feb 08, 2019 6:50
Forum: Sabayon Linux General Discussion
Topic: auto login on xfce
Replies: 2
Views: 232

Re: auto login on xfce

dont worry i have uninstalled sabayon
by rbrick49
Thu Feb 07, 2019 10:12
Forum: Sabayon Linux General Discussion
Topic: auto login on xfce
Replies: 2
Views: 232

auto login on xfce

does anyone know how to get auto login working on xfce I have searched and tried but no luck
regards Ron
by rbrick49
Wed Feb 06, 2019 17:23
Forum: Sabayon Linux General Discussion
Topic: sabayon xfce
Replies: 0
Views: 339

sabayon xfce

https://imgur.com/a/fBHYqvQ new install sabayon xfce ``` System: Host: sabayon Kernel: 4.19.0-sabayon x86_64 bits: 64 Desktop: Xfce 4.13.2 Distro: Sabayon Linux amd64 19.01 Machine: Device: desktop Mobo: ASRock model: X470 Taichi serial: N/A UEFI: American Megatrends v: P1.10 date: 03/30/2018 Batter...
by rbrick49
Tue Feb 05, 2019 14:15
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: lost wifi just after installation... [Solved]
Replies: 49
Views: 1374

Re: lost wifi just after installation...

well downloaded and installed sabayon xfce same problem as gnome no wifi after update once I switched to kernel 4.19 wifi worked
by rbrick49
Mon Feb 04, 2019 2:33
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: lost wifi just after installation... [Solved]
Replies: 49
Views: 1374

Re: lost wifi just after installation...

when you installed sabayon did you do all these commands one by one as root # equo update If you run into problems with that then try: # equo update --force Next, as mentioned in the section above, it is a good idea to optimize the sorting of mirrors so that all package upgrades will be downloaded a...
by rbrick49
Sun Feb 03, 2019 19:58
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: lost wifi just after installation... [Solved]
Replies: 49
Views: 1374

Re: lost wifi just after installation...

you need to fsck the root partition for sabayon
by rbrick49
Sun Feb 03, 2019 19:21
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: lost wifi just after installation... [Solved]
Replies: 49
Views: 1374

Re: lost wifi just after installation...

are you dual booting with windows or do you only have sabayon on your laptop