Search found 6 matches

by slbmeh
Fri Oct 08, 2010 23:06
Forum: Installer Issues - Calamares **Not for Package Manager Stuff**
Topic: bug with anaconda and legacy video? [Solved]
Replies: 7
Views: 1563

Re: bug with anaconda and legacy video?

Are you having the installer partition every attempt? I remember having a very similar problem back in the days of kernel 2.2... Never figured out how to really fix it. I just settled for partition, reboot, create filesystems, install... Over the years I had stopped seeing it and assumed the kernel ...
by slbmeh
Thu Oct 07, 2010 22:01
Forum: Installer Issues - Calamares **Not for Package Manager Stuff**
Topic: bug with anaconda and legacy video? [Solved]
Replies: 7
Views: 1563

Re: bug with anaconda and legacy video?

Reading your post more in depth and being able to pull up pastebin here's what I think now... I don't think this section is the installation crippling error if you're using vesa and you can get to the installer: # [ 38.233814] nvidia: module license 'NVIDIA' taints kernel. # [ 38.233822] Disabling l...
by slbmeh
Thu Oct 07, 2010 16:33
Forum: Installer Issues - Calamares **Not for Package Manager Stuff**
Topic: Error after installation
Replies: 2
Views: 1052

Re: Error after installation

That has something to do with lvm. If you can get to the rescue shell at boot post your results of the following three commands:

Code: Select all

lvm pvscan
lvm vgscan
lvm lvmdiskscan
by slbmeh
Thu Oct 07, 2010 6:16
Forum: Installer Issues - Calamares **Not for Package Manager Stuff**
Topic: Problems installing linux
Replies: 5
Views: 1980

Re: Problems installing linux

I'm not sure if this is the exact line you had used or if it was just a typo posting to the forums... dd if=/dev/sda11 /mnt/sda1/linux.bin bs=512 count=1 You're missing the outfile parameter, you need an 'of='... It should instead look something more like: dd if=/dev/<linboot> of=<winroot>/linux.bin...
by slbmeh
Thu Oct 07, 2010 5:26
Forum: Installer Issues - Calamares **Not for Package Manager Stuff**
Topic: bug with anaconda and legacy video? [Solved]
Replies: 7
Views: 1563

Re: bug with anaconda and legacy video?

I'm having trouble pulling up your pastebin at the moment, but did you try using the 'genuine' kernel from the bootloader?
by slbmeh
Thu Oct 07, 2010 5:21
Forum: Installer Issues - Calamares **Not for Package Manager Stuff**
Topic: initramfs question
Replies: 1
Views: 839

initramfs question

I'm trying to use the installer to auto-partition an encrypted lvm environment. Everything seems to work great as far as install. The problem I am having is at the first boot the init in the initrd only processes cryptsetup with one drive which causes lvm to fail. I suppose I can fix the issue post ...