Search found 6 matches

by smokin1974
Wed Dec 23, 2009 15:04
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: wireless woes
Replies: 1
Views: 285

wireless woes

hi again. decided to give 5.1 a go on the laptop as its now singing nicely on the desktop. after having the shit scared out of me when "rock n roll hall of fame" came on during the boot (02:30am) i find i have no wifi. the card is pcmcia 3com 3crwe154g72 rev1 i believe its the prism54 chipset. the l...
by smokin1974
Mon Dec 21, 2009 0:30
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: 5.1 livedvd great = installed not!!
Replies: 9
Views: 965

Re: 5.1 livedvd great = installed not!!

cool! even got sound now just dont ask me to replicate what i did just yet ;) !

once again, thanks

chris
by smokin1974
Sat Dec 19, 2009 22:56
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: 5.1 livedvd great = installed not!!
Replies: 9
Views: 965

Re: 5.1 livedvd great = installed not!!

opted to disable nfs for the meantime to get graphical login. as for soundcard it appears alsa is/was seeing my usb midi keyboard as default sound device. unplugged for now and ran alsaconf and alsamixer. the system now sees the card but i am in the same situation as mepis 8.5 with kde 4.3 in that a...
by smokin1974
Sat Dec 19, 2009 13:18
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: 5.1 livedvd great = installed not!!
Replies: 9
Views: 965

Re: 5.1 livedvd great = installed not!!

thanks- i think i get whats happening. i did enable nfs as an install option. not using it currently but would like to so will try the workaround first when i get home Have you any ideas on the sound issue? As I understand pulseaudio isnt too keen on my card would like to get it going though. doesnt...
by smokin1974
Fri Dec 18, 2009 18:37
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: 5.1 livedvd great = installed not!!
Replies: 9
Views: 965

Re: 5.1 livedvd great = installed not!!

Yup - thanks!! that did it!!! - any ideas why it went to tty1 though??? next question - how do i get my sb audigy1 (with breakout panel on front of pc) to work - had issues trying it with a MEPIS kde 4.2 as well - weird thing there was it worked through the dedicated headphone socket on the front ju...
by smokin1974
Fri Dec 18, 2009 13:11
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: 5.1 livedvd great = installed not!!
Replies: 9
Views: 965

5.1 livedvd great = installed not!!

got the 5.1g dvd running fine in live mode - detects wifi, nvidia card etc etc - decided to install and all appears to go smoothly but im gettin what i think is an x error at the end as it wont go to a graphical login - startx says already running, gnome-session gives 'display error' iirc. tried cop...