Search found 174 matches

by abs
Sat Feb 04, 2017 20:50
Forum: Hardware
Topic: Audio and Displayport
Replies: 0
Views: 707

Audio and Displayport

Hi All, I recently switched my old 24" to a 25" dell u2515h. I'm using displayport connection on nvidia gtx670, image quality is great but... sound is not working. I need to use nvidia digital out to improve audio quality... using two different (quality) cables didn't worked. I Installed pavucontrol...
by abs
Sun May 22, 2016 12:21
Forum: Sabayon Linux General Discussion
Topic: KDE language problem [Solved]
Replies: 6
Views: 1482

Re: KDE language problem

kde-plasma-5.6.4 solved the problem... seems that's the stable version.
by abs
Tue May 17, 2016 0:52
Forum: Sabayon Linux General Discussion
Topic: KDE language problem [Solved]
Replies: 6
Views: 1482

Re: KDE language problem

I answer myself. According to the gentoo forums and other distributions, the problem comes from plasma-kde, in some versions there is no complete translation of the programs. waiting...
by abs
Thu May 05, 2016 14:00
Forum: Sabayon Linux General Discussion
Topic: KDE language problem [Solved]
Replies: 6
Views: 1482

Re: KDE language problem

Hi,

2 machines, same problem after upgrade. It was working before upgrade.

Atlantis abs # equo q installed l10n -qv | grep kde
kde-apps/kde-l10n-15.12.3-r1
kde-base/kde-l10n-es-15.08.3


problem persists http://i65.tinypic.com/f09fr5.jpg
by abs
Sun May 01, 2016 10:22
Forum: Sabayon Linux General Discussion
Topic: KDE language problem [Solved]
Replies: 6
Views: 1482

Re: KDE language problem

ciao My problem comes from kde... not the system. System locale is correct -> Atlantis abs # locale LANG=es_ES.UTF-8 LC_CTYPE="es_ES.UTF-8" LC_NUMERIC=es_ES.UTF-8 LC_TIME=es_ES.UTF-8 LC_COLLATE=es_ES.UTF-8 LC_MONETARY=es_ES.UTF-8 LC_MESSAGES="es_ES.UTF-8" LC_PAPER="es_ES.UTF-8" LC_NAME="es_ES.UTF-8"...
by abs
Sat Apr 30, 2016 17:56
Forum: Sabayon Linux General Discussion
Topic: KDE language problem [Solved]
Replies: 6
Views: 1482

KDE language problem [Solved]

Yesterday, I did a fresh install (16.04) and everything worked right. Today, After the first upgrade, kde is in American English, I can't change language cause it only appears american english on kde config.

¿any ideas?
by abs
Sat Nov 14, 2015 1:02
Forum: Spanish
Topic: Formatear en exfat
Replies: 2
Views: 977

Re: Formatear en exfat

Gparted no soporta exfat por el momento, pero sí podemos hacerlo de otra manera. Hay que instalar el paquete exfat-utils para empezar. equo install exfat-utils después: 1 identificar el dispositivo que será /dev/sdX1 (con fdisk -l lo tenemos más fácil) supongamos que es sdh1 2. Para crear particion ...
by abs
Wed Oct 28, 2015 0:21
Forum: Hardware
Topic: Nvidia driver updated, plasma won't start [Solved]
Replies: 12
Views: 2186

Re: Nvidia driver updated, plasma won't start

I found several versions of nvidia-drivers that "changed" my /etc/modprobe.d/nvidia.conf file. Inside it you (usually) can find a text like this " options nvidia NVreg_DeviceFileMode=432 NVreg_DeviceFileUID=0 NVreg_DeviceFileGID=27 NVreg_ModifyDeviceFiles=1". As far as I know, the parameter NVreg_De...
by abs
Tue Oct 27, 2015 18:44
Forum: Hardware
Topic: Nvidia driver updated, plasma won't start [Solved]
Replies: 12
Views: 2186

Re: Nvidia driver updated, plasma won't start

Check nvidia.conf for =27 instead videogid.

And set sddm on video grouup.. May be...
by abs
Tue Oct 27, 2015 14:14
Forum: Hardware
Topic: Nvidia driver updated, plasma won't start [Solved]
Replies: 12
Views: 2186

Re: Nvidia driver updated, plasma won't start

try equo query installed nvidia-drivers nvidia-userspace
to check if they are installed.