Search found 11 matches

by jmdennis
Thu Feb 06, 2014 4:51
Forum: Sabayon Linux General Discussion
Topic: Thanks
Replies: 3
Views: 711

Re: Thanks

Hi jmdennis, I'm also looking for the citrix receiver but I'm unable to find it in the repositories. I have sabayonlinux.org and sabayon-limbo enabled. Where did you find it, and what is it's package name? Thanks in advance! I did this on the 32 bit version. I can not find it on the 64 bit version ...
by jmdennis
Thu Jan 23, 2014 5:36
Forum: Sabayon Linux General Discussion
Topic: Thanks
Replies: 3
Views: 711

Thanks

I just wanted to say thanks for Sabayon 14.01. In the past I had problems while doing updates I would break the system and just leave and move on. It was also slower years ago and just moved on to other distributions. I am glad I tried Sabayon again as no problems with doing updates. Also finding so...
by jmdennis
Tue Jan 21, 2014 16:35
Forum: Installer Issues - Calamares **Not for Package Manager Stuff**
Topic: Dropped to grub after install [Solved]
Replies: 2
Views: 1168

Re: Dropped to grub after install

This can be closed as I downloaded this from a different mirror and I was able to install just fine and get to the desktop. I guess the mirror I selected was bad but do not remember which one I used to do the first download.
by jmdennis
Thu Jan 16, 2014 21:53
Forum: Installer Issues - Calamares **Not for Package Manager Stuff**
Topic: Dropped to grub after install [Solved]
Replies: 2
Views: 1168

Re: Dropped to grub after install

I installed the 64 bit version and did not have the same problem. Not sure what happened with the 32 bit version but at least I am able to work now.
by jmdennis
Thu Jan 16, 2014 6:32
Forum: Installer Issues - Calamares **Not for Package Manager Stuff**
Topic: Dropped to grub after install [Solved]
Replies: 2
Views: 1168

Dropped to grub after install [Solved]

I installed Sabayon 14.01 x86 kde. It installed perfectly with no issues. I then get dropped to grub and it just sits there. I even went back to the dvd and did the grub reinstall and this does not fix any thing. It goes to /dev/sda which is my drive but it will not work. I have not tried the other ...
by jmdennis
Wed Nov 10, 2010 16:11
Forum: ISO Testing & Molecule
Topic: Sabayon x86_E17 Daily problem
Replies: 17
Views: 6843

Re: Sabayon x86_E17 Daily problem

I know I should just try this but I have downloaded version 5.4 with E17 and the system just locks up before the desktop even loads. I take it this has to do with my ATI video card as 5.3 worked with KDE when I used the nvidia card. I just wanted to see if people were having any issues with the dail...
by jmdennis
Sun Jun 13, 2010 13:15
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: kdm has found a critical error. [Solved]
Replies: 11
Views: 1532

Re: kdm has found a critical error.

The other fix did not work doing the authconfig as for me it showed the file does not exist. Luckily I ran the equo update and equo upgrade and it had 3 updates that fixed this problem.
by jmdennis
Sun Jun 13, 2010 4:29
Forum: Beginners|Newbies Area
Topic: kdm has found a critical error. [Solved]
Replies: 11
Views: 1532

Re: kdm has found a critical error.

This was because of an update today. I had two items that needed to be updated and afterwards I had this same problem. When I try and log in as root on the console it does not ask for my password. I will be looking around the forums to see who else has had this problem and how they fix it.
by jmdennis
Tue May 25, 2010 21:08
Forum: ISO Testing & Molecule
Topic: For Daily ISO Testing
Replies: 4
Views: 6923

Re: For Daily ISO Testing

I am using the daily build from the 22rd of May. This is more of some thing that I want to see. It would be nice to have manual setup for the hard drive. If I go through the process it lets me delete the partitions and then when I try and use that free space it just locks up on me. I for one like on...
by jmdennis
Fri Nov 14, 2008 18:27
Forum: Entropy|Equo|Rigo Package Managers
Topic: Spritz window problems
Replies: 1
Views: 734

Re: Spritz window problems

Just to get into more detail it installs the program just fine but when it goes to the cleaning phase this is when it hits 50% and just stays there. It never does complete and thus I need to quit the application the wrong way to get it to stop. I have left it this way for over 8 hours and it does no...