Search found 14 matches

by andreadb
Thu Nov 04, 2010 21:12
Forum: Sabayon Linux Discussioni Generali
Topic: Problema tatstiera
Replies: 0
Views: 345

Problema tatstiera

Salve a tutti, ho appena installato una Sabayon CDX su una macchina virtuale VMware. Funziona tutto bene, mi serviva una cosa leggera, e sono molto soddisfatto. Pero' la tastiera mi e' venuta us e non c'e' verso di risolvere. Ho provato a modificare xorg.conf ma senza risultato, poi ho capito che no...
by andreadb
Sun Mar 21, 2010 11:31
Forum: 3D Desktops and Window Managers
Topic: KDE Effects. I need to activate them each time
Replies: 10
Views: 1512

Re: KDE Effects. I need to activate them each time

I have made a last test, I have set DisableChecks to true and it worked :D

Now the Desktop Effects are on after a reboot.

Thanks again

Andrea
by andreadb
Sun Mar 21, 2010 11:24
Forum: 3D Desktops and Window Managers
Topic: KDE Effects. I need to activate them each time
Replies: 10
Views: 1512

Re: KDE Effects. I need to activate them each time

Thank you again, I have tried removing the CheckIsSafe and also removing all the configuration files. And I have also tried using the ApplyOnStartup . Everything failed. Each time I have to open the SystemSettings, uncheck Desktop Effects and then recheck it. Maybe it is something related with the A...
by andreadb
Thu Mar 18, 2010 18:33
Forum: 3D Desktops and Window Managers
Topic: KDE Effects. I need to activate them each time
Replies: 10
Views: 1512

Re: KDE Effects. I need to activate them each time

Hi thank you again for your help. This is my kwinrc file: [Compositing] AnimationSpeed=3 Backend=OpenGL CheckIsSafe=true DisableChecks=false Enabled=true GLDirect=true GLMode=TFP GLTextureFilter=1 GLVSync=true HiddenPreviews=5 XRenderSmoothScale=false And with this configuration my effects do not wo...
by andreadb
Wed Mar 17, 2010 19:40
Forum: 3D Desktops and Window Managers
Topic: KDE Effects. I need to activate them each time
Replies: 10
Views: 1512

Re: KDE Effects. I need to activate them each time

Thank you, but it did not work. Activating the Desktop Effects from root did not have any effect, I deactivated and then I reactivated them, but they did not activated at all, even if the checkbox was checked. Doing the same steps from System Settings (no root) works perfectly, but I have to repeat ...
by andreadb
Sat Mar 13, 2010 18:58
Forum: 3D Desktops and Window Managers
Topic: KDE Effects. I need to activate them each time
Replies: 10
Views: 1512

KDE Effects. I need to activate them each time

Hi, I have Sabayon 5.1, X86_64, and my Video Card is a Radeon 4870. KDE works well, and also the Desktop effects are fine, so I don't have Compiz installed. The only problem is that each time I restart the system, it seems that the 3D engine is not working, I have to manually uncheck and re-check th...
by andreadb
Mon Nov 05, 2007 20:08
Forum: Sabayon Linux Discussioni Generali
Topic: Grafica KMenu RISOLTO
Replies: 3
Views: 536

Re: Grafica KMenu RISOLTO

Ho risolto, bisogna aggiungere il flag "kickoff" e poi ricompilare kicker. In pratica:

USE="kickoff" emerge kicker

Ciao

Andrea
by andreadb
Tue Oct 30, 2007 20:37
Forum: Sabayon Linux Discussioni Generali
Topic: Grafica KMenu RISOLTO
Replies: 3
Views: 536

Re: Grafica KMenu

Ciao, grazie per la risposta. Un po' di esperienza con Linux ce l'ho, ma a quanto pare non abbastanza :) Uno dei motivi di Sabayon e' proprio fare un po' di esperienza con Gentoo e emerge, ormai l'emerge world funziona piuttosto bene, e il sistema e' stabile. Purtroppo pero' ho perso l'icona animata...
by andreadb
Mon Oct 29, 2007 12:06
Forum: Sabayon Linux Discussioni Generali
Topic: Grafica KMenu RISOLTO
Replies: 3
Views: 536

Grafica KMenu RISOLTO

Salve a tutti,

dopo aver finito un emerge -world l'icona animata del KMenu e' sparita, e anche il menu' stile SUsE e' stato sostituito da quello standard di KDE.

Ho provato a riemergere il Kicker ma senza esito.

C'e' un modo di ripristinare la grafica precedente :) ?

Ciao

Andrea
by andreadb
Wed Oct 24, 2007 21:18
Forum: Sabayon Linux Discussioni Generali
Topic: Modulo e1000 che non funziona al boot
Replies: 4
Views: 526

Re: Modulo e1000 che non funziona al boot

Non sapevo che fosse uscita una nuova versione. Pero', dopo la fatica fatta per ricompilare tutto, per il momento la 3.4f non si tocca :)

Provero' con lo scritp, mi sembra la soluzione migliore per ora.

Ciao e grazie

ANdrea